Hos Lii fideralla!

Det här blir ett kort inlägg men tänkte att det var bättre än inget alls!

Här skiner solen och vi har det jättemysigt trots bihåleinflamation och trötthet....
Puss på er!

Saknar Saga så mycket att jag gråter emellanåt! Jag älskar dig min underbara dotter!



Svar på tal!

Det har kommit in en del kommentarer som jag inte har publicerat för att jag tycker de är rent ut Sagt elaka! Men nu tänkte jag ge svar på tal!

Anonym:
Var för skaffade du barn när du mår dåligt jämt?, Stackars unge!

Svar: För det första så är det fegt att inte skriva ditt namn!
Jag skaffade barn för att jag gillar att byta bajsblöjor, torka upp kräks, höra barnskrik, och ligga sömnlös om nätterna!!! Vad tror du?

Allvarligt så tycker jag att alla människor har rätt till att bilda familj. Jag gör så gott jag kan! Jag är fullt medveten om att Saga en dag kommer att fråga och undra om min sjukdom, och jag ska bemöta henne med respekt och proffessionellt stöd! Hon ska veta att det aldrig någonsin är hennes fel! Saga är det underbaraste jag vet och det ska bli så spännande att se vilken individ som växer fram i henne, vilka vägar hon kommer att välja i livet och jag och Simon välkommnar henne precis för den hon är! Som min syster Lii sa: "Saga har bättre förutsättningar än många andra barn, -vet du att det finns folk som klär ut sina döttrar till prinsessor?" Hihi ja det är sant, Saga är ingen docka utan världens underbaraste levande varelse som finns :)

Isadora:
Har du funderat på att tejpa öronen på Saga, det ser ut som de står ut lite?! Hon är jättesöt men det är ganska enkelt att fixa så hon slipper bli mobbad sen!

Kram

Svar:
Sagas öron/hörsel fungerar utmärkt!
Orkar inte diskutera den frågan mer men jag hoppas du föstår budskapet!



Så, nu önskar jag mig lite trevligare inlägg som kan pigga upp i gråvädret!



Kram & Puss

RSS 2.0