Kreativitet på hög nivå!

Nu är kl 23.50 och Saga sover... kors i taket! Hon brukar inte somna förän vid halv ett! Kanske att hon håller på att rätta till dygnet! Vi har i allafall formats efter hennes rutiner och kan inte somna än och det resulterar i en del nattliga aktiviteter... hehe det där lät ju bra! De nattliga aktiviteter ni tänker på nu händer inte så ofta dock :)
Jag menar skapande av tavlor, tovning, bloggande....


Simon jobbar med sin oljemålning som ska upp i sovrummet!



Lägger upp bilder på det färdiga verket senare!



Puss & Kram




Hinner inte med!

Nu har det varit mycket i huvudet de senaste dagarna! Saga fick feber och vi var tvugna att åka till doktorn, det var dock ingen fara! Sen ringde en god vän och var ledsen så hon har bott hos oss nu i 2 dagar :) Det har varit jättemysigt tycker så mkt om min vän och vill att hon ska må bra! Idag var vi på CityGross och storhandlade... jag är helt snurrig i huvudet efter allt!

Det känns som att mina tankar inte hänger med i tiden... jag blir liksom frånvarande vissa stunder under dagen. Jag kanske verkar nonchalant men jag är bara i min egen bubbla och yrar! det är lite obehagligt faktiskt när man tappar kontrollen över dagens aktiviteter... det känns som att man har glömt nåt hela tiden!

Nu ska jag varva ner i soffan med mina älsklingar!

Puss & Kram

Trött!

Är dundertrött så jag bloggar lite i morgon istället! Då har jag en massa skvaller :P

Puss & Kram

Fulast i Linköping!

Tittar mig i spegeln och funderar på var min kropp tog vägen, mitt friska hår... ja jag kan ju säga att jag känner mig som en uppstoppad babian! Jag vill inte vara pinnsmal och helt osmakligt perfekt men jag vill ha tillbaka mig, fina smårunda Frida! Bristningarna gör mig inte så mkt men bilringarna kallas numera traktordäck och jag hatar traktordäck! 

Simon tycker alltid att jag är vacker och säger det varje dag, men det är väl viktigast att jag tycker det eller?
Istället för att klaga så ska jag ta tag i saken! Jag ska gå flera promenader och börja träna med fina goa Sanna! På torsdag tror jag att jag börjar för då var det nån djupvattensgympa!

Puss & Kram från fulast i stan!




 

Carro & Tindra

Åhh vad jag saknar er nu! Jag sitter och kollar på en del bilder från din facebook och känner att nu är det dags att ni kommer hit snart igen!!!

Alla som läser bloggen ska veta att Carro är den underbaraste goaste vän man kan ha!

Tindra är oförskämt söt och go hon med...Visst smälter man när man ser dessa två skönheter tillsammans! :)

Älskar er!



Saga & Tindra


Myskväll med Emma & Martin!

Ikväll kommer Emma och Martin hit! Wiii! Vi ska äta fläskfilé á la Simon... och dricka ett glas vin eller två! Mumma! Sen blir det texas holdem poker!
Vi kommer att sakna dem när de flyttar till fucking Göteborg! Jag är jätteglad för Emmas och Martins skull och framför allt för Lucas skull! Men inte för min egen del :/

Det var tack vare Emma som jag träffade alla goa mammor och fått ett helt nytt underbart liv! Hon kom som en ängel med ett uppdrag och nu är det avslutat så måste hon flytta vidare för att hjälpa nästa känns det som!

Älskar dig och Lucas!

Puss & Kram


Tack till alla!

Jag vill bara säga tack till alla som finns där och stöttar mig! Det känns som att jag blir starkare för varje kommentar jag får på bloggen, för varje telefonsamtal, för varje liten gest (stavas det så?)...
Nu förstår ja också hur mamma kände det när hon bloggade och fick enormt med stöd från alla sina vänner & släktingaar...

Ikväll är jag barnvakt åt söta lilla Lucas och + att jag har min egna lilla terrorist så jag bjuder på ett par bilder på sötnosarna sedan ska jag fortsätta att kolla på Idol!

En extra hälsning till min goa badonkadonka Lisa... Älskar dig gumman och allt kommer att bli bra <3




Lucas



Saga



Puss & Kram




JÄVLA SKITCANCER!

Hej allihopa! Ikväll/Natt fick ja en gråtattack utan dess like... Det dröjde ett tag innan jag kom på vad det var. Jag saknar min mamma hela tiden men nu kom det över mig på ett annat vis. Det var tusen minnen och känslor som vällde fram och jag kan inte hjälpa att jag tycker synd om mig själv just nu. Jag hade så gärna velat att mamma skulle få träffa Saga!

Hittade ett bloginlägg som också var tungt att läsa, jag kommer att bifoga det längre ner i inlägget + en länk till mammas blogg där man kan läsa om hela förloppet. Det skulle betyda oerhört mycket för mig om ni tog er tid att läsa mammas blogg... hon kämpade tappert och det minsta man kan göra är väl ändå att låta henne bli hörd? Jag kommer dock att ta delar från bloggen till min egen blogg då jag skriver om mamma. Så ni som inte orkar läsa hela mammas blogg behöver inte....

Här kommer en del:


"Jävla skitcancer

Juni 30th, 2009 by gunnelbirgitta

    

Hej!

Nu är det ett tag sedan jag skrivit men Midsommaren blev inte som jag tänkt mej, tyvärr hamnade jag på sjukhuset igen, fick operera bort en tumör igen och levern går inte att göra något åt för den den är full av tumörer, det är så konstigt ibland känner jag att jag fixar det här nästa gång är det noll. i går grät jag krokodiltårar,därför  att Frida hade beställt tid för ultraljud  på vårat lilla barn-barn Saga. 
Simon, Frida , jag och Anders, tittade på bilderna, så nu har jag i alla fall sett den lilla flickan som ska heta Saga det kändes JÄTTEJOBBIGT jag är så rädd att jag inte får träffa mitt lilla barn-barn.

Just nu är Kiki och barnen hemma, det är så trevligt att ha vildingarna hemma men ibland jobbigt också vädret toppen vad kan man mer begära (vara frisk så klart),

Alla mina vänner! försök att fånga dagarna det är så lätt att säja OK det ska jag göra men det på två sek är det borta.  Jag älskar Er från mitt hjärta."

http://gunnelbirgitta.bloggsida.se

Mamma & Jag




Uscha vad livet är orättvist ibland!

Kram och godnatt!


Julskinka á la Lisa!

Idag åt vi världens godaste julskinke mackor som Lisa bjöd på! Som alltid är det jättemysigt att träffa alla goa mammor med bebisar...

Nu är jag dock hungrig igen och min telefon är trasig så detta blir ett ganska kort inlägg utan bilder :(

Hoppas ni inte slutar läsa min blogg för det!?

Kanske ska börja bjuda på lite mer smaskigheter så det blir intressantare att läsa men jag vet fortfarande inte var man ska dra gränsen för det som är för personligt?

Jag lovar iallafall att förklara närmre om tiden då min mamma var sjuk fram tills hon gick bort. Det är mycket känslor som jag fortfarande inte bearbetat och det kanske bara är bra att skriva om det då! jag tänker också fixa en länk till hennes blogg som hon hade under sin sjukdomstid. Då kan ni som vill kan följa hennes tankar och fajt mot cancern som tyvärr blev för mäktig...

Puss & Kram

Mammaträffen!

Vi hade en supertrevlig dag hos Maja där det bjöds på god mat, trevligt sällskap och fyra tokiga bebisar :)
Dagen inehöll också en massa bebisprat, skvaller och en del oanade talanger spelade gitarr :)
Vi fick också se att Vilma 3 mån kunde gå! Med lite balanshjälp men ändå! Jag har ett filmklipp som bevis :P
Jag vet inte hur man laddar upp filklipp på bloggen men jag ska fixa det senare. Jag bjuder på lite bilder så länge!


Fina Sanna och Stina!





Sötnosen Vilma! (och en ammande Sanna i bakgrunden :))




Min vackraste älskade Saga!




Fina Stina igen :)




Tokiga Maja







Sådan mor, sådan dotter...




Mamma Mia!




Ännu en toksöt talang.... (Stina)






Saknade många av er idag men vi syns ju snart igen!

Vad skulle jag göra utan mina badokadonkas?

 
Puss & Kram

Främmande gubbar i mitt kök!

Snart kommer det ett gäng gubbar och ska fixa fläktsystemen i vårt område, de ska komma mellan 7.30-16... det känns ju lagomt irriterande att inte veta när dem dyker upp! Har precis skyndat mig att duscha och ska skynda mig med kläderna nu så jag slipper springa omkring naken när det är främmande gubbar i mitt kök!

Sedan är det mammaträff! Jippi!
Jag uppdaterar mera om det ikväll!

So long!


Saga

Jag kände att jag glömde det viktigaste i mitt liv! Saga min underbara dotter som föddes den 23 Augusti i Linköping.
Det blev som en uppenbarelse när hon föddes... som skänkte livet mening igen. Hon vägde 3010g och var 47cm lång... hon förlöstes med kejsarsnitt efter 40h med värkar! Efter 40 timmar så hade jag bara öppnats 1 cm och med lite enkel matematik så räknade läkarna och jag ut att det var bäst med snitt...

Hennes fullständiga namn är Saga Birgitta Wetterhäll... Saga för att hon är en kärlekssaga, Birgitta efter min mamma som tyvär aldrig hann träffa henne och Wetterhäll från den underbaraste pappa/sambo som finns!

Jag älskar er!



Välkommen till min nya blogg!

Nu har jag fallit för trycket och skaffat mig en egen blogg! Jag som aldrig skulle blogga :) Jag vet inte riktigt hur man gör än med alla funktioner så det får ni (om någon läser överhuvudtaget vill säga) ha överseende med!

Det här första inlägget tänker jag tillägna min mamma som gick bort för 3 månader sedan. När min mamma gick bort så blev jag själv mamma... Hon dog två veckor innan Saga föddes så hon fick aldrig träffa Saga men jag hoppas och tror att hon finns med oss i alla fall. 

Jag kan inte sammanfatta min mamma med ord för det skulle inte räcka... Jag tänker förklara mera i ett senare inlägg om tiden när mamma var sjuk och jag var gravid.




Jag älskar dig och saknar dig mamma!



/Frida




RSS 2.0