Rotavirus!




Nu har dom tagit en odling på Gottfrids bajs och konstaterat att vi har Rotaviruset... Viruset ser ut som ett hjul i mikroskåp och det latinska namnet för Hjul är Rota.... tänkte jag skulle skryta lite om mina kunskaper :) hehe
Ett vanligt virus men ganska elakt! Viruset i sig är inte dödligt men det är vanligt att man får vätskebrist och det kan gå väldigt snabbt hos små barn!

Gottfrid är fortfarande på BAVA och behöver sondmatas för att inte bli uttorkad då hans magsjuka har övergått i kraftiga diaréer... Läkaren sa att de kunde hålla på läääänge... han pratade om veckor och månader!

Jag ska snart se om jag kan åka upp på sjukhuset för att träffa Lii och Kotten, måste bara tajma mina tider med Saga också! Hon ska vara nyäten innan jag åker så jag slipper stressa hem till en hungrig bebis!


Puss o Kram så länge! 

Elin Wetterhäll i ett nötskal!

Haha här kommer en av Elins roliga stunder då hon anser att Simon är helt puckad i huvudet som inte förstår att Beyoncé sjunger Halo och inte Hello! Haha....

http://www.youtube.com/watch?v=t17aO-7a4I0


Städpersonal sökes!

Nu är jag less på kräkshandukar och bajsgolv... skulle behöva röja upp och skura vartenda litet utrymme här hemma! Men orkar jag? näe.... Jag och Simon har bestämt oss för att göra det när Lii och Kotten har åkt hem... tydligen så kan viruset smitta oss igen, man blir bara tillfälligt imun... så här ska saneras vill jag lova! Men jag mår fortfarande så jäkla dåligt när det ser ut som det gör här hemma!

För att göra städningen roligare så ska jag ladda ner lite städmusik och inhandla alla möjliga roliga skurmedel, borstar, trasor... jag vet inte om det bara är jag som är så konstig att jag tycker att det blir roligare att städa om man har massa nya rengöringsmedel?!

Någon som har ett förslag på bra städmusik?

Förslag på rengöringsmedel som luktar gott?

Förslag i allmänhet vad som kan göra städningen roligare?


Puss från mig!




Kotten som kräks på sin mammi...





Vinterkräksjukan!

Jag får ett nervöst sammanbrott snart! Gottfrid och Saga är jättesjuka... det handlar inte om ett par dagar utan snart en vecka! Gottfrid ligger på sjukhus för andra gången denna vecka, han har vätske och näringsbrist! Saga är bättre nu men diaréerna är kvar! Jag lider av energibrist! Simon har ont i rumpan efter en del otrevliga toalettbesök och Lii hon går under snart! Tacka gudarna för min svärmor som tvättar kräkiga och bajsiga lakan och kommer med matlådor till oss!

Jag har bara bebisskrik i huvudet, det ekar liksom! Vet inte om jag är vaken eller drömmer...

Prövotid, prövotid....

Kram från Sjukstugan!


saga och simon

saga blir bara argare och argare på simons sång
http://www.youtube.com/watch?v=Th7ELqDK2lA

Tålamod!

Jag vet att jag har dåligt tålamod... jag jobbar på det! Jag vet och att mamma alltid sa att hon hade dåligt tålamod men jag håller inte riktigt med henne! Tänk att hon lärde sig blogga under tiden hon hade cancer (hon visste inte hur man fick igång datorn innan)... Det kallar jag tålamod! Att sitta och skriva fastän du mår dåligt och skakar...
Mamma skrev till och med ett inlägg om tålamod, och det känns lite paradoxalt att läsa det då inlägget är fullt av just tålamod, men hon skriver att hon inte har det... jaja jag vill bara att alla ska vet hur stark och fantastisk människa min mamma var!

"Inget tålamod

Mars 15th, 2009 by gunnelbirgitta

Ifrån att ha varit så glad så har jag haft en svacka i helgen med tårar, det kanske  beror på att jag börjar känna av de symtom som jag vet kommer men inte vill ta till mej.

 Tex igår skulle jag ut på en promenad men fick vända p.g.a. lite kyla och blåst, fast det var ju några plusgrader? jag kunde inte röra på munnen (det kan jag ju annars eller hur?) ögonen tårades, skakig i benen ja, hela kroppen,jag försöker ju låtsas att jag inte är sjuk men i bland är det inte så lätt ändå, jag vill, vill, vill bli frisk. (Så nu ska jag krypa under täcket och tycka synd om mej själv ett tag,) kanske hjälper det?

Så till min fiende TÅLAMOD, Igår när jag tittade på postkodmiljonären i TV plus andra tävlingsprogram höll jag på att bli HELTOOOOKIG varför kan dom inte säja det rätta svaret på en gång, utan man måste vänta, vänta vänta jag blir så FÖRBANNAD det är så löjligt, jag tycker inte det är ett dugg spännande att vänta. men jag kan ju stänga av apparaten om det inte passar. mej men det vill jag inte heller. I dag jag har inte varit någon glädjespridare,det kanske är bättre imorgon.

gunnelbirgitta.

Undra om det finns piller för tålamod?"


JAG ÄLSKAR DIG MAMMA!.... 1 mer....


Våran dag....

Idag har jag och Saga haft en dag tillsammans, bara vi... sååå mysigt vi har haft det! Vi har läst, gått en promenad, besökt biblioteket, smakat banangröt för första gången och nu är vi lika trötta båda två :)
Här kommer lite bilder...



















Banangröt mums tyckte både Saga och Mamma :)

Puss & Kram


Back in the game!

Nu är jag tillbaka! Jag har varit lite oinspirerad till att skriva de senaste veckorna men nu har jag samlat på mig en del händelser och bilder och det är mycket roligare att skriva då. Jag har lite svårt att skriva bara för att skriva... eller skriva för att få läsare! Jag skriver för min egen skull och alla mina 23 läsare räcker gott och väl :)
Här kommer en del bilder från de veckor som jag har varit frånvarande från bloggen...



Min bästa svärfar! Jag tycker lite synd om dem som inte har Claes-Göran som svärfar för han är helt enkelt bäst!

Min bästa svärfar!
Jag tycker lite synd om er som inte har
Claes-Göran som svärfar för han är helt enkelt bäst!





Min svärmor säger jag likadant om!
Det finns ingen som Annika! En av de
bästa människorna jag känner!





....också har vi världens
underbaraste mormor Inga-Britt :)


En lite smått galen familj men det är därför jag älskar dom så mycket!





Elin min svägerska och Sagas gudmor!
Hon hör också till Wetterhäll-släktet vilket
innebär att hon är helt underbar och en
bland de roligaste människorna jag vet!
Och det går inte att ta miste på att Saga Älskar sin gudmor...









Sist men inte minst! Saga min älskade Saga!
Jag älskar mitt barn över alla gränser!


Det var allt för nu... Puss på er!






RSS 2.0