Sol & Värme!

Idag tog jag och Hanna en jätteskön promenix i solen med våra hjärtan! Här bjuds på lite bilder från dagen... som vanligt så kan jag inte låta bli att leka med fotoredigeringsprogrammen :p

Detta redigeringsprogram hette befunky.com , jätte enkelt!

Puss och kram!

Här kommer Saga och Alicia!











Skakis!

Nu har jag, Saga och Simon varit i Hova och hälsat på Marcus, Lii och lilla Kotten! Så mysigt och precis vad jag behövde...att byta miljö ett tag! Vi köpte ett badkar på vägen hem också :p 200kr, jättefint vanligt vitt :) Ganska djupt badkar, skööönt :)



Nåt helt annat som hände när vi kom hem var att jag hade fått post. Ett kort med 500kr som det stod "grattis min lilla unge, hoppas du får en bra födelsedag, saknar dig! Puss & Kram från mamma! Jag kollade på framsidan igen och där stod det: Janina Johansson, alltså hade kuvertet kommit fel! Hur stor chans är det att kuvertet kommer fel till en som fyller exakt samma dag? Jag fick inte tag på Janina men hittade ett namn på baksidan som jag hittade numret till och det visade sig vara hennes mamma! Hon blev så glad så hon ville ha min adress och skicka blommor :) Så himmla gullig människa! 



Jag undrar om mamma spökar lite? Det könns som det iblan, eller så vill jag att det ska vara så bara?!
Vad tror ni?

Puss och Kram

Manisk? Glad? Ledsen? Deprimerad?

Det är svårt att veta varför jag är ledsen. När ska det gå över? Hur ska jag kunna vara glad för Saga och sörja mamma på samma gång? Ibland så får jag så dåligt samvete för att jag inte orkar vara den mamma jag hade tänkt att vara. Jag tänker hela tiden att den tiden kommer, då jag blir gladare och får mer energi... men tänk om den dagen inte kommer?! Jag vill inte att Saga ska ha barndomsminnen om sin mamma som bara gråter och sover! Skulle jag ha varit såhär deprimerad om min mamma hade överlevt? Vad skulle jag skylla på då? Är det bara en ursäkt för att döva mitt samvete? 
Ibland får jag glimtar av lycka... jag får tillbaka små ljusa stunder ett par gånger i veckan men de försvinner lika fort.

Jag träffade min läkare idag och hon tyckte att det var så pass illa nu och trodde att jag hade en "blandepisod" både manisk och deprimerad på samma gång! Hur det nu går ihop?! Hon ändrade medicinen och jag ska få ECT, (el-behandling). Hon sa även att det kunde vara ett resultat av att jag var utan medicin så länge pga. graviditet och amning... Men jag vill ju ha syskon till Saga men jag vill aldrig någonsin känna såhär igen... är livrädd för att genomgå en till graviditet!

Nu vet jag inte om jag vågar publicera detta, för jag söker inte medlidande. Det är skönt att skriva av sig! Jag vet också att det är bara en massa goa människor som läser min blogg och de är inte så många heller :) så jag väljer nog att visa min situation som den är utan att vara rädd för fördomar och skitsnack... jag har inget att dölja!

Snart kommer kanske ett mer positivt inlägg för man vet aldrig när det vänder och jag blir manisk istället :p

Puss & Kram


Saga Arrrrrg!

Elin är Sagas absoluta favorit! Saga verkligen älskar sin faster/gudmor... Hon är precis så trygg som hon är med oss när hon är hos Elin! Men igår så var hon arg på Elin....riktigt arg! Hihi!

Bildkvalitén är lite dålig men man ser och HÖR hur arg hon är iaf :)

Puss & Kram




http://www.youtube.com/watch?v=rEYNTiLiRcU

Mina finaste...

Mitt samvete gör sig ständigt påmind när jag ser er två och inser hur mycket ni betyder för mig!
Vill bara må bra och fyllas med energi som jag kan ge tillbaka till er! Älskar er!


Badkarshjälp!!!!

Vi ska skaffa ett badkar, för nu passar inte Saga i badbaljan längre och både jag och Simon är riktiga badnjutare :) Som dom flesta vet så har jag också problem med panikångest och annat jobbigt. Jag får ofta råden av min kurator att ta ett varmt bad när jag känner av hujärtklappningar osv. men det är ju inte det lättaste när man har en dusch!

Nu undrar jag var man ska hitta detta badkar till lägsta pris och helst inte ett begagnat hästhagebadkar :)
Varken jag eller Simon behöver ju något lyxbadkar men alla ligger ju på 3000kr och uppåt som nya... Jag har inget problem med ett begagnat om det är relativt fräscht, jag kommer att skrubba det i timtal iallafall :)

Jag vill helst ha ett djupt badkar så att fläsket får plats under vattenytan, hihi :)

Jag lägger upp en bild på mitt drömbadkar men som sagt så är det en dröm...

Ni får gärna tipsa mig om ni vet om ngt kap!

Puss på er!


Ny design!

Fy vilken djungel detta är med färgkoder hit och dit!
Jaja, säg ärligt om vad ni anser om min nya bloggdesign?!

Tråkig?

Jag skulle vilja ha in en färglick i form av en vacker blomma eller nåt....nån som vet hur jag gör det?

Puss påer!

Lurade!....not!

Jag trodde verkligen att jag skulle lyckas lura en del med mitt förra inlägg men icke!

Jaja, här kommer en till photoshoppad bild som kanske är lite mer verklighetstrogen, eller?

Saga styr våra liv, Saga är vår diktator :)
En älskad sådan!


Extrapengar!

Jag har fått skäll för att jag inte uppdaterar min blogg... sanningen är den att jag faktiskt har väntat med det eftersom jag och Simon har fixat med ett extrajobb som ska göra att vi får in lite mer pengar!

Nu är det klart och jag har fått tillåtelse att publicera bilden som är ett reklaminslag i tidningen "Gaylicious".... Skratta ni bara! Vi fick pengar så det räcker till en Tahilandsresa för hela familjen :) Det du Elin!

Här kommer min snygging...


RSS 2.0